Mirel på kibbutz 8-10 december 2016

mirel1

den 8 december kl 23:59 · Jerusalem, Israel · Nu är det jul igen nu är det jul igen… Tack för vackra stämningsfulla julbilder, ni dekorerar, bakar, myser, sjunger, ni vittnar om Kristus och hur vi kan lysa upp världen och köper julklappar. Själv bor jag i ett land där jul inte är så stort och dessutom är det ganska varmt och soligt jämfört med mörkt, regnigt och ibland snöigt. Så era bilder bidrar till en julstämning som är svår att få här. Så denna fina buske som fortfarande ger oss nya röda vackra blommor får representera min julbuske. Tacksam! My Christmas bush- right outside of my little house 😊 Green with red flowers in it. Thank you all for posting beautiful Christmas pictures, you are decorating, baking, making Christmas cards, testifying about Christ, lightning up the world and buying gifts. Christmas isn’t so big over here and with all the sun it’s hard to realize it’s December. It’s a very cozy and Christ centred holiday-I’m happy and thankful you are sharing the Christmas spirit and reminding me what this month is all about 😊🎄😇😘

mirel2

 Jerusalem 9 december: How this came to pass is a miracle- I got to attend the BYU student Christmas concert tonight and also see the beautiful lighting ceremony. Thank You Heavenly Father for this tender mercy deluxe ❤️🙏❤️🙏 #israeladventure #byujerusalem #tendermercies #godisgood

mirel3

 Jerusalen 10 december: My very first sacrament meeting at the Jerusalem Center was the students last. Happy and thankful to be there, partake of the sacrament and feel their love, light, and strong testimony of the gospel. What a blessing it it for Jerusalem and for this whole country to have them here a season. As they go home a new group is preparing to arrive. Courtney Bateman you will LOVE it here and it can’t wait to see your beautiful face and to hug you again! Shabbat Shalom and so much love to you all- from the most perfect view over Jerusalem. I can’t imagine how much the students will miss it ❤️❤️❤️

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Judendom, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s