Medkänsla för människor på flykt.

angela

Jag blev så glad när jag läste ett av Angela Lidins uppbyggliga inlägg på facebook. Angela har jag skrivit om tidigare på bloggen. Hon är medlem i kyrkan och tillika countryartist och bonde. Jag fick tillåtelse av Angela att lägga ut hennes inlägg och länken till hennes fina låt. Visst är det viktigt med medkänsla. Det är ju det vi är till för här på jorden – att visa kärlek till varandra.

”Bjuder på ett klipp…

från TV Telemark, med min sång ”Through the veil”. Jag är ledsen om det gör någon upprörd, men texten är skriven ur mitt hjärta och visar tydligt min medkänsla för människor på flykt eller i liknande situationer ❤ Ha en fin söndag ❤  Kramar från mig ❤ ”

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Filosofiska tankar, Mormon musik, Musik, Samhällsfrågor, Uppmuntran och tröst. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s