Skicka ett kort, brev eller julklapp till Addie Fausett

Addie

Lilla Addie var en söt, kärleksfull, frisk liten skönhet. Plötsligt ville inte hennes muskler göra vad hon ville att de skulle göra. Det blev en omöjlig uppgift att ens hålla en krita eller en sked. Hennes kärleksfulla ord blev istället mystiska då hon försökte säga saker.

En diagnos har fortfarande ännu inte hittats, men de vet att hennes hjärna krymper och fylls med vätska (diffus atrofi) och detta är det som orsakar hennes förlust av motoriska färdigheter. Om en julönskan skulle beviljas så skulle det vara att hjälpa Addie och hennes familj få ha en jul som kommer att föra med sig minnen som räcker hela livet.

Vi har fått höra att vi kommer att förlora ADDIE (ålder 6) mentalitet innan fysiskt. Hon kommer att glömma oss och de saker hon vet. Varje morgon som vi ber att hon inte har glömt oss i sömnen. Detta kommer att vara Addies förra julen. jag ber alla som skickar ett julkort att skicka en till Addie. Hon har två systrar 7 Audree 10 Shayley.

Vykort, brev och paket kan skickas tll:

ADDIE LYNN AND SISTERS
BOX 162
FOUNTAIN GREEN , UTAH
84632

http://www.metro.se/nyheter/sjuka-addie-6-ska-fira-sin-sista-jul-nu-far-hon-julkort-fran-hela-varlden/EVHnli!397cTVxUXgcNU/

https://www.facebook.com/pages/Little-Addie/495996650542271

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Funktionshinder, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s