Utahs senator Orrin Hatch på tredje plats att bli USA:s president

Döm av min förvhatchåning när jag läser i Salt Lake Tribune att Senator Orrin Hatch ligger på tredje plats att bli USA:s president. Visst är han kapabel, men han är faktiskt fyllda 80 år. Förmodligen tänker han väl, kan profeterna så kan jag, eller? Nu är det så att det inte är speciellt troligt att Hatch någonsin blir president. Först har vi en vice president som träder in om något skulle hända med Obama och därefter talmannen (House speaker). Dessutom tillstår han att detta kommer att bli hans sista period i senaten innan han drar sig tillbaka i januari 2019.

Det enda jag känner till om Hatch egentligen är att han är judevänlig, sitter i styrelsen för United States Holocaust Memorial Museum och har yttrat offentligt att han önskade att han var av judisk börd. Kanske är det så att jag och omvärlden får anledning till att läsa på oss mer om denne man.

Salt Lake Tribune.141106.Utah’s Sen. Orrin Hatch to be 3rd in line for the presidency

http://en.wikipedia.org/wiki/Orrin_Hatch

 • Om gunneltroberg

  Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
  Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Judendom, Personporträtt, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

  Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com-logga

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s