Varför syns inte kyrkans officiella hemsida mormonsandgays tydligare på lds.org?

comp

När proposition 8 var i full gång för några år sedan så tyckte jag faktiskt att det kändes jobbigt att vara medlem i kyrkan. Jag skämdes över kyrkans ställningstagande och framträdande aktivitet i samband med valet. Min lesbiska arbetskamrat kunde jag prata med om allt möjligt, men jag var smärtsamt medveten om min ovilja ett ens komma i närheten av att nämna vilken kyrka jag tillhörde. På nåt sätt finns ändå en mening med allt som sker och idag har jag faktiskt anledning att känna mig stolt över att vara medlem i kyrkan. Inte för att saker har ändrats rent praktiskt, men inställningen till HBTQ är en helt annan. Det händer massor med spännande saker inom den mormonska HBTQ-världen som jag kan följa genom att vara med i fb-gruppen Mormon building bridges. 

 Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga har en huvudsaklig officiell hemsida – lds.org Dessutom har kyrkan drygt 178 andra officiella hemsidor. Många har dock frågat sig om varför just kyrkans hemsida mormonsandgays.org inte syns mer på lds.org  Flera medlemmar har mailat in till kyrkans hemsida och frågat och en av dem, Cheryl Purnell,  som fick svar delade med sig av kyrkans officiella svar från lds.org

 ”För några veckor sedan så läste jag ett inlägg här (eller om det var någon annanstans) där man frågade om man kunde skicka en kommentar till lds.org och efterfråga att länken till mormonsandgays skulle bli mer framträdande.

 Jag vill bara dela med mig av svaret som jag fick. Det fick mig att gråta av ren lycka!!!!!

”En respons från LDS Resonse Team

Ditt förslag som skickades till LDS Resonse Team 11/10 2014 angående följande ämne har fått ett svar:

Huvudsidan för LDS.org

LDS Response Team svarade den 19 oktober 2014 11:11 på fm. enligt följande:  Kära  Cheryl Purnell,

Tack för att du kontaktar lds.org. Kyrkan har över 178 officiella hemsidor och  MORMONSANDGAYS.COM är en av dessa. Problemet är att det helt enkelt inte finns utrymme att sätta upp alla dessa websidor och deras länkar på lds.orgś hemsida. Vi har fått ett flertal förfrågningar för att MORMONSANDGAYS.com skall återinföras på hemsidan – faktum är att jag har besvarat 7 förfrågningar bara denna morgon. Om vi fortsättningsvis kommer att få många förfrågningar, så vem vet? Trägen vinner! Hemsidan är fantastisk och välgjord. Jag hänvisar kunder till den hela tiden! Var också medveten om att hemsidan    MORMONSANDGAYS.com kommer att få fler sökresultat om kunder söker på ”gays”, ”mormons and gays”, och ”same sex attraction”, genom att använda lds.orgś sökmotor. Det är sorgligt att se hatet och fördomarna i denna fråga. Min granne blev inaktiv genom en söndagsskolelektion som gavs där ett flertal medlemmar uttryckte hat och intolerans i detta ämne. (han har en nevö som är gay.)

Vi uppskattar verkligen ditt besök på vår hemsida. Vi inbjuder dig att komma tillbaka ofta, och ber för att den information som finns på lds.org kommer att styrka din förmåga att leva, lära dig om och dela Jesu Kristi evangelium.

SS, Respons Team Volontär

“The two most important days of your life: the day you were born and the day you knew why.” (Matt Townsend)”” Källa: MBB

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Kyrkan utvecklas, Media, Samhällsfrågor, Sexualitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s