Amerikanska Röda korset fortsätter sitt samarbete med Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga

am

”Amerikanska Röda Korset är glada att meddela ett fortsatt samarbete med Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Förutom att man samarbetar för att verka för vikten av krisberedskap och mottagande, så kommer Röda Korset att få alla nettointäkter som kommer av filmen ”Meet the Mormons” som hade sin premiär den 10 oktober.

Amerikanska Röda Korset uppmuntrar människor att se filmen Meet The Mormons som fokuserar på frivilligarbete och att tjäna samhället. Frivilligarbete är Amerikanska Röda Korsets hörnsten och filmen stödjer vikten av att engagera sig i lokalsamhället och ge tillbaka genom att tjäna. ”Meet the Mormons” är en dokumentärfilm som berättar historien om sex medlemmar i SDH kyrkan runt om i världen. Mer information om filmen och var den spelas kan du finna här: http://meetthemormons.com.

Omrking 200 000 människor har dragit nytta av projektet som sponsras av LDS Charities genom samarbetet med Amerikanska Röda Korset, med mer än 85% som har fått hjälp i krissituation. Nästan 10 miljoner dollar har investerats av LDS Charities i projekt i samarbete med Röda Korset. Båda organisationerna ser fram emot framtida projekt när de kan arbeta igen tillsammans för att lindra lidande. LDS Charities är glada att donera alla nettovinster* från visningar av Meet The Mormons till den Amerikanska Röda Korset för att hjälpa till med det fantastiska arbete som de utför här i Texas, runt om i USA och runt om i världen.

*Netto vinsten innebär det man får in från biovisningar exklusive distributionskostnader.

Amerikanska Röda Korset

Amerikanska Röda Korset ger härbärge, förnödenheter och tillhandahåller psykologisk stöd till offer för katastrofer: de tillhandahåller mer är 40% av nationens blod: lär ut färdigheter för att rädda liv; ger internationell humanitär hjälp: och stödjer militära medlemmar och deras familjer. Röda Korset är en ideell organisation som är beroende av frivilliga och amerikaners generositet för att kunna genomföra sin mission. För mer information, besök redcross.org  eller besök vår blogg blog.redcross.org.  ”

Yourhoustonnews141015.American Red Cross announces continued partnership with the Church of Jesus Christ of Latter-day Saints

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Filmer, Hjälpverksamhet, Kyrkan utvecklas, Livet som mormon, Media, Mission och evangelisation, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s