Lene Fogelberg romandebuterar

Lene-F2-1024x1024Nu fick jag äntligen skriva om det. Det har varit lite hemligt fram till nu! 🙂 Lene letade förläggare till sin debutroman och ville inte ha publicitet, men nu fick jag klartecken från Lene: Fritt fram!

Lene, som har tillhört min grannförsamling i Utby bor numera tillsammans med man och barn i Jakarta. Bara hennes blogg med alla vackra bilder är värt att skriva om, men nu har Lene alltså fått sin dröm uppfylld och ska ge ut sin roman The Cicadas. Romanen kommer att publiceras hösten 2015 av förlaget She Writes. Egentligen handlar boken om Lenes liv och hennes hjärtfel som inte upptäcktes till en början, så kanske är det mer korrekt att beteckna boken självbiografi.

Så här skriver Lene på sin hemsida om nyheten:

I am happy and excited (!!!!!) to announce my upcoming memoir The Cicadas to be published fall 2015 by She Writes Press.

I came in contact with publisher Brooke Warner this summer and I am very impressed by her work. She Writes Press started in 2013 and is a new and hungry player on the changing literary scene in the US, having published 70 authors so far. And now (well, next fall :) ) it is my turn and I am happy and honored to be counted among these amazing authors.

My memoir The Cicadas is the crazy story of how… well, I might as well show you the synopsis by She Writes Press:

cicadas-synopsis

 

http://lenefogelberg.com/blog/updates/book-announcement/

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Funktionshinder, Hälsa, Högtider och evenemang, Konstnärlig verksamhet, Kvinna/feminism, Livet som mormon, Tänkvärda ord och berättelser, Uppmuntran och tröst. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s