Håkan Palm på B´nai Shalom och på KSL

håkan4Håkan Palm fortsätter sin resa i Salt Lake City. En resa där människor får ta del av Håkans föräldrars otroliga liv beskrivet i biografin Surviving Hitler. B´nai Shalom  är den judisk-mormonska föreningen i Salt Lake City. Många medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga har judiska rötter.

Mamma och pappas liv får människor att tåras men även brista ut i skratt. Vilken härlig upplevelse det var att vara KeyNoteSpeaker på B´nai Shalom och tala till c:a 250 med judisk bakgrund.

Jag kommer av mig och glömmer fota (som Daniel vill) när svenskar kommer förbi. Jag har dock bl.a. träffat Reid o Donna, Per och Agneta Malm, Familjen Hans Ottosson, Susan och Kennet Lundmark. Här är i alla fall några bilder när jag också signerade ett 30-tal böcker på B´nai Shalom kvällen.

Nu till helgen (utom söndag) är det signering i fyra bokbutiker + tal på Gregorys och Candelyns reunion, Fireside i Parley Stake samt business möten. På bild 2 har Anna Lena Palm vän sina vän DeAnn och hennes mor.

 

håkan3

håkan2håkan1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håkan har också gästat radio- och tevestationen KSL:

KSL spelade in ett 30 minuters program ” The Dough Wright Show”, (http://www.ksl.com/?nid=253) som sänds alldeles före Music and the Spoken Word nästa söndag kl 09.00 (SLC-tid). Mammas och pappas sätt att överleva, starta en ny familj, ny tro och se allt växa med mottot ”Seger genom kärlek” är ett föredöme och exempel som berör alla jag möter.

ksl

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Judendom, Konstnärlig verksamhet, Kyrkans historia, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s