Håkan Palm i Salt Lake City

håkan1Håkan Palm skriver på facebook!

Berättelsen lever och inspirerar. På väg från flygplatsen i SLC gick jag in på Deseret Book Flagship store. Bild 1) Försäljare Nick tog mig runt och visade hur man på c:a 8-10 platser exponerar boken. Bild 2) Ett par från Los Angeles hörde när jag talade med Nick och kom fram och frågade om jag var författaren till den bok som frun just läst genom. Mannen gick på en gång till hotellet och hämtade sin bok för sig att jag skulle skriva i den. Sponant kom andra kunder fram och jag fick fullt upp med att signera och besvara frågor om pappa och mamma. Bild 3) Mamma och pappa är med på Best Seller exponeringen. Vilket kungapar !! – på vänstra sidan om dem Abraham Lincoln och på högra sidan Christoffer Columbus. (Klicka på bilden).
De närmaste två veckorna är 19 aktiviteter planerade med business möten, signering, firesides och tal. Jag känner tacksamhet, förväntan och glädje.

håkan2håkan3

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Judendom, Konstnärlig verksamhet, Kyrkans historia, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s