Meet the Mormons at Affirmation: LGBT Family & Friends

mormon_pride_2012_slc_750 Som vi tidigare har berättat så släpper kyrkan en dokumentär film om kyrkans medlemmar i oktober som heter Meet the Mormons. Nu har organisationen Affirmation släppt ett youtubeklipp som heter Meet the Mormons at Affirmation: LGBT Family & Friends.

En av deltagarna i filmen är Samy Galvez. Han är son till en av de sjuttio i kyrkan, Sam M. Galvez. Som son till en av de högsta ledarna i kyrkan så kände Samy det svårt att berätta för sin pappa att han var homosexuell. Hans pappa svarade Samy att han inte visst vad han skulle säga mer än att han älskade sin son. Möt Samy, en transsexuell kvinna och en mamma som uttrycker att hon hellre har en levande homosexuell son än en son som tar livet av sig.

 

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Sexualitet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s