David Sandums konstutställning öppnar idag

moss David Sandum berättar på facebook om sin konstutställning på galleri Varden i Moss, Norge. Han kommer att ställa ut tillsammans med den kände norske konstnären Thorstein Rittun. David skriver att det knappt finns ett enda hem i Norge som inte pryds av hans konst.

Tomorrow my exhibit together with Thorstein Rittun opens at Galleri Varden. Thorstein’s work is on the first floor, represented by 20 large oil paintings and lithographs, mine on the second floor with 13 oils and 17 gouaches. It is an honor to exhibit together with this well known veteran artist, born 1929. There is hardly a home in Norway without one of his work. You can read more about him here (in Norwegian). https://nbl.snl.no/Thorstein_Rittun

 

moss2

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Konstnärlig verksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s