Stand for the family – men inte för alla familjer.

stand Den 19-20 september är det Provo Pride-festival. Nästan samtidigt, den 18-19 september håller Stand for the Family konferens i Salt Lake City. Stand for the Family stöds av organisationen Family Watch International (FWI), en religiöst obunden organisation som verkar för att stärka kärnfamiljen. Men det finns en baksida också. Organisationen är ökänd för sina homofobiska ståndpunkter. De menar bl a att man inte föds med homosexuell läggning, man kan byta läggning genom terapi och de stödjer nationer som kriminaliserar homosexualitet. Flera av föreläsarna på konferensen är medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, men företräder inte på något sätt kyrkan officiellt. Stämningen inom organisationen Mormon building bridges, där man vill bygga broar mellan heterosexuella och homosexuella, är upprörd.

En av administratörerna för MBB:s hemsida, Kendall Wilcox.  kommer med avslöjande information om organisationen Stand för the Family och deras värdegrund. På deras facebooksida berättar han om vilka föreläsarna på konferensen är och vad de står för. En av de som står bakom organisationen är Sharon Slater. Hon är medlem i kyrkan och försöker få medlemmar av kyrkan att ta del av hennes värdegrund. Detta gör hon bla genom att komma över medlemslistor och göra massutskick till medlemmar. Något som inte är legalt inom kyrkan. Man får inte ta del av medlemslistor för att göra utskick för sina egen agenda. http://mainstreetplaza.com/2011/09/20/sharon-slater-mormons-lds-ward-lists-promote-anti-lgbt-agenda/

Nedan ett urklipp från Facebookgruppen MBB:

 

Kendall Wilcox This is the documentary they will be showing:https://www.youtube.com/watch?v=jJhyzqdzpnM

 

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Samfund, kyrkor och religioner, Samhällsfrågor, Sexualitet. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Stand for the family – men inte för alla familjer.

  1. mormonlady skriver:

    Family Watch International (FWI) ljuger då de påstår att människor inte föds homosexuella. I Matt 19:12 står det om det tredje könet, dvs de som är HBTQ. Jesus ljuger väl inte? Om Jesus talar sanning så måste ju Family Watch International (FWI) ljuga. Pinsamt för dem alltså.

    https://mormonlady.com/2013/09/02/det-tredje-konet/

    De är ju livsfarliga då de medvetet påverkar folk till att vilja kriminalisera homosexualitet. Mormonkyrkan är ju inte för en kriminalisering, så varför ska denna mormonkvinna vara det? Folk misshandlas, sätts i fängelser och mördas om sådana lagar införs i ett land. Vansinne.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s