David ska jobba tillammans med mästaren Ignacio Aguirre Ruiz

ignatioDavid Sandum, vår svenske konstnär som verkar i Norge kommer att få träffa och studera tillsammans med Ignacio Aguirre Ruiz som i sin tur har arbetat tillsammans med Picasso, Dali och Miro. Han har också arbetat tillsammans med Ferdinand Finne, en norsk målare, grafiker, scenograf och författare som David beundrar mycket.

Så här skriver David på facebook:

”I have the distinct pleasure to announce I have been granted residency at the Estudi de Gravat Ignasi Aguirre Ruiz in Barcelona, Spain (Oct 19-26), to develop and learn printmaking from Ignacio Aguirre Ruiz – a true master in the art form – having worked alongside artists such as Picasso, Dali and Miro. He also worked closely together with Ferdiand Finne (1910-1999), a Norwegian artist I greatly admire. I cannot express enough thank you’s to Bjørg Thorhallsdottir who made this possible. You are a true Sunbeam and I appreciate you so much!…Now we just have to see if I can make it work. I must admit I am a bit nervous, even if I am also very excited to attempt this new artistic expression. Here’s to trying new things!! *photo shows Ignacio in action.”

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Konstnärlig verksamhet, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s