Tre mormonska hemmafruar skapar multi-miljondollar företag

jamberry-sisters-700x465Tre systrar i USA, Lyndsey Ekstrom, Christy Hepworth och Keri Evans, ville tjäna lite extra och funderade på vad de skulle göra för något. Alla var hemmafruar med sammanlagt elva barn. En av systrarna hade varit på skönhetsvård och för dyra pengar fått lösnaglar. Varför skulle något så enkelt kosta så mycket? Systrarna beslöt sig för att kolla läget och insåg att bara nagelexperter fick beställa material. Då började de fundera på om de inte själva kunde komma på vilket material man kunde använda till lösnaglar. De startade upp företaget Jamberry nails. Deras förhoppning var att kanske få ihop  400 dollar extra var i månaden, men resultatet blev mycket, mycket större än så. 

 

”Det växande företaget var också en stor utmaning. Första året så hade vi svårt med att klara tillväxten av företaget och samtidigt kunna vara hemma med barnen. Det fanns dagar när Det fanns dagar när vi alla undrade om vi var ok mammor och ok företagare –  dagar när vi undrade om det var värt det.”

 

 

Läs mer om systrarnas företagande på LDS-living och Huffington Post.

LDS-living.140802.3 Mormon Moms Create Multi-Million Dollar Company

Huffington Post. 140827. These Three Sisters Have Nailed Down A Business That Brings In Millions

 

 

 

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Kvinna/feminism, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s