Changing Tracks: Mario Joseph, Muslim Imam convert

Mario Joseph

Mario Joseph

From Darkness to Light
As a Muslim imam, Mario Joseph was well-versed in the Koran and in the teachings of the Islamic religion. In fact, it was precisely the Koran that brought him to an encounter with Jesus Christ and with the truth of the Catholic faith. But his conversion did not come without difficulties; as a consequence, he has undergone grave persecution. How has he attained his intense love toward the Church, the Cross and Heaven? He himself tells us in this week’s impacting episode of Changing Tracks.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Frälsning, Islam, Mission och evangelisation, Personporträtt, Profeter, profetior, Samfund, kyrkor och religioner, Skrifterna allmänt, Teologi, Vittnesbörd. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s