Håkan Palm pratar om sin bok Surviving Hitler på 1:st Thursday

first

Nu på torsdag finns tillfälle för alla i Stockholm som är intresserade av Håkan Palms bok Surviving Hitler att få lyssna till Håkan Palm berättar om sin bok. 1st Thursday är egentligen ett evenemang för Ensamstående Vuxna över 25 år.

SVERIGEPREMIÄR !!!

KOM OCH LYSSNA på Håkan Palm som för första gången i Sverige föreläser om boken Surviving Hitler – The unlikely true story of an SS Soldier and a Jewish Woman. Boken publicerades i USA i juli 2014. TID: Torsdag den 4 september 2014. kl 19.00 PLATS: Klara Norra Kyrkogata 34. Stockholm.
Förfriskningar serveras efter föreläsning och frågestund. Boken om Agnes och Gustavs liv är en berättelse så fylld av elände/ lycka, krig/försoning och hat/kärlek. Från total övergivenhet efter andra världskriget fann de tröst hos varandra, kärlek tillsammans och en ny gemensam tro. Idag har de på sin ålders höst mer än 125 efterkommande. De har verkligen levt ett unikt liv. Ta gärna med dig en vän och kom !!!!

 

Stockholms stav inbjuder alla ensamstående vuxna över 25 år till 1st Thursday.

1st Thursday innebär att varje första torsdag i månaden kl 19:00 hålls ett inspirerande föredrag på Institutcentret i Stockholm (Klara Norra Kyrkogata 34). Föredraget varar ca: 45 min och följs av en frågestund. Därefter är deltagarna välkomna att vara kvar i lokalen och umgås.

1st Thursday – ett tillfälle att inspireras, diskutera och umgås under avslappnade former.

1st Thursday – boka redan nu i din kalender!

Vi ser fram emot att träffas där!

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Högtider och evenemang, Judendom, Konstnärlig verksamhet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s