Merry Music Box

MMB_1280x450

Två av mina vänner har startat Merry Music Box. De firar 1-års jubileum imorgon. Jättegrattis till dem. De la ut den första animerade barnsången den 31 augusti 2013, Twinkle twinkle little star. Snart har den första sången setts av 100 000 personer. De skriver på YouTube:

”You will find fun songs for kids of all ages (0-100) in Merry Music Box! We have barely started, and yet The Box is filling fast. Expect new children´s songs and nursery rhymes to pop out of The Box in the coming weeks and months. So whether you are a toddler, a preschooler, a parent or a teacher, open the Merry Music Box and WATCH, SING, DANCE & SHARE!”

Barnsångerna är väldigt charmiga och professionellt gjorda. Robert Blomberg har arrangerat musiken. Han lärde sig sådant på Linnéuniversitetet. Markku Lorentz har Pengu Studios och studerade performance på Liverpool Institute for Performing Arts, och han har gjort animationen.

http://merrymusicbox.com/blog/

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Konstnärlig verksamhet, Media, Mormon musik, Musik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Merry Music Box

  1. Gunnel Troberg skriver:

    Vilka fantastiska medlemmar vi har i kyrkan. Så många som är så kreativa. Markkus pappa träffade jag i Helsingfors tempel i somras. Det var han som var så snäll och genomförde beseglingar på svenska, trots att han var rätt knackig på språket. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s