Chilla!

filIbland går livet lite på högvarv, speciellt nu när semestrarna är slut och jobb och skola kommit igång. När adrenalinet går på högvarv då är det så skönt att ta del av ett lugnande skriftställe som ger perspektiv på livet. En av dessa skriftställen är Fil. kap 4 Vi ska inte oroa oss, utan be till Gud. Om vi ber om allt och inte glömmer att tacka honom för att han svarar oss så kommer vi att få känna frid. Hur viktigt är inte det i tider av stress?

Gör er inga bekymmer för något utan låt Gud i allt få veta era önskningar genom åkallan och bön med tacksägelse. Då skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Filosofiska tankar, Skrifterna allmänt, Uppmuntran och tröst. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s