Nu har vi äntligen fått tillgång till Ancestry, Findmypath och MyHerritage

ancestry find MH_logo_Horizontal_RGB

Igår så kom mailet som många medlemmar i kyrkan väntat på. Beskedet att vi nu har fri tillgång till släktdatabaserna Ancestry, Find my past och My Heritage. Eftersom jag själv har all min genealogi på geni.com så hade jag ju lite själviskt hoppats på denna databas också, men den kom inte att ingå. Så här stod det ivarjefall i släktforskarens julklappsmail som jag fick:

 

Hi!

We’re excited to announce that Latter-day Saint users of FamilySearch.org can now receive personal access to Ancestry.com, findmypast, and MyHeritage at no cost!

Access to these commercial family history websites, used in tandem with enhanced FamilySearch tools, will open new doors of discovery, elevate your ability to provide temple blessings to ancestors, and increase the joy that comes from connecting generations.

Starting today, you can sign up for personal accounts with all three sites and use the features of each in searching for ancestors. In the future, you will be able to connect data between your FamilySearch Family Tree and the online trees of each of these websites. In addition, you will be able to submit names for temple ordinances starting with each of these websites. More information concerning online tree integration and temple submissions will be available by the end of 2014.

To sign up for your personal accounts:

 

 • Click the button below for the account you wish to register for. You can choose all three, but you must follow the same steps and register for one at a time. After you click the button, you will immediately be asked to sign in to FamilySearch.org.
 • Once you have signed in to FamilySearch.org, you will be guided to create an account for the website you selected. Each account is unique and requires its own registration. This process will require you to return to this email to create a different account for each website you select.
 • Once you have successfully entered your FamilySearch.org information, you’ll be taken to the site you’ve selected to create your account. Or, if you already have an existing account with one of these websites, you can convert your existing subscription to a free account.

 

 

Ancestry

findmypast

MyHeritage

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Genealogi. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Nu har vi äntligen fått tillgång till Ancestry, Findmypath och MyHerritage

 1. janne skriver:

  Vad händer om man redan är betalande kund hos Ancestry?

  Gilla

  • Bahra skriver:

   Fråga dom. Och när du får svar kan du rapportera så vi andra får veta också 🙂

   Gilla

   • janne skriver:

    Tryck på länken bara.Du kommer vidare till Ancestry. Bara följa. Jag har nu ett fritt deluxkonto. Och jag slapp skriva in alla namnen igen. Bere det du.Semestern räddad.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s