Surviving Hitler – nu kommer boken ut!

hc3a5kanVi har tidigare skrivit om Håkan Palms bok om sina föräldrars otroliga kärlekshistoria. Så här skriver nu Håkan:  ”I veckan tog Deseret Book och jag beslut om omslaget på boken om mamma och pappa .Efter att några på Deseret Book läst manuset och haft svårt att inse att berättelsen verkligen i allt ägt rum – kom vi fram till att ta bort orden ”Love Story” och istället sätta in ordet ”True”. Det är en verkligen en sann biografi och inte en roman. Ibland överträffar verkligheten dikten.  Som planen nu är släpps boken på www.deseretbook.com den 7 juli. Och på www.amazon.com några veckor senare.  Boken är en verklig dialogöppnare om livet, värderingstrohet, livsöden, tro, försoning – det har jag redan erfarenhet av.” [I ett senare  fb-meddelande från Håkan fick jag beskedet att boken släpps juli månad +/- två månader]

http://mormonlady.se/att-ha-overlevt-hitler-den-osannolika-karlekshistorien-om-en-ss-soldat-och-en-judisk-kvinna/

http://mormonlady.se/datum-spikad-for-utgivning-av-hakan-palms-bok-boken-om-mina-foraldrar-slapps-den-7-juli-pa-deseret-book-i-salt-lake-city-titeln-ar-surviving-hitler-an-unlikely-true-story-about-an-ss-soldier-an/

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Äktenskapet, Högtider och evenemang, Judendom, Konstnärlig verksamhet, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s