Hjälp de anhöriga till äldste Bailey att få hem sin son!

bailey2En insamlingskampanj har nu startat för att stödja de anhöriga till äldste Bailey som tragiskt dog i en bilolycka i går söndag. Genom kampanjen hoppas de som startat den att tillräckligt mycket pengar ska inkomma för att föräldrarna ska få hem sin son och även få medel till en fin begravning. De som startat kampanjen beskriver äldste Bailey som en av de mest Kristuslika personer de mött.

Elder Bailey was truly one of the most Christlike missionaries I’ve ever met.  From Richfield, Utah and serving an LDS mission in Sweden he was fatally injured in a pedestrian auto accident on Sunday, March 2nd.  As one of his teachers at the MTC I would love to have everyone who knows him or feels they share a bond with him to donate to help the family with the many costs of a funeral as well as making sure he can get home to Utah.   If only 200 of us donate $10, it will be $2000 to help out.  You can donate anonymously or with your name, either way will be greatly appreciated.  We can all do a little, some can do more.  Thank you for your help.

https://fundly.com/help-the-elder-mason-bailey-family?ft_src=fbshare

 

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Ekonomi, Familjen, Hjälpverksamhet, Mission och evangelisation. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hjälp de anhöriga till äldste Bailey att få hem sin son!

 1. Mormonlady skriver:

  Nu är insamlingen stängd för det har kommit in tillräckligt med pengar för transport mm.

  Gilla

 2. janne skriver:

  Fixar inte kyrkan det?

  Gilla

  • BDP skriver:

   Vet inte hur det funkar med kostnader när någon anhörig dör utomlands? Vems ansvar det är att få hem dem? Olika i olika länder kanske? Men spontant tycker man ju att anhöriga inte borde behöva betala så mycket..

   Gilla

  • Mormonlady skriver:

   Vet inte faktiskt. Det kan inte bli i en urna i alla fall, så det blir dyrt tror jag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s