25-i-topp 30 maj 2011 – 23 februari 2014

image (22)

Bloggen Mormonlady startade på Aftonbladet i januari 2009. På den tiden så kunde privatpersoner ha sin blogg på Aftonbladet och Expressen.

På våren 2011 så gick det rykten och sen så blev det klart att de skulle stänga alla privata bloggar på tidningarna på grund av att det tog för mycket tid för dem att hantera allt.

Jag insåg att jag var tvungen att skaffa en egen internetadress, så det var bara att bita i det sura äpplet.

När bloggen var på Aftonbladet så fick den läsare i och med att det fanns speciella ställen där man kunde se länkar till nypublicerade inlägg. Det var inte alls så svårt att få läsare då. Det är mycket svårare nu.

Den 30 maj 2011 så satte bloggen igång på ny internetadress, dvs denna. Det var bara några dagar innan allt skulle stängas ner på gamla stället.

En och annan hittade till mitt nya ställe snabbt , men det var inte så många faktiskt. De flesta läsare fångar man i ingivelsens ögonblick, för de flesta planerar inte att läsa på bloggen utan de bara surfar omkring och ser något som gör att de blir nyfikna nog för att vilja läsa.

 

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Forskning och vetenskap, Media, Samfund, kyrkor och religioner, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s