I söndags

 

image (8)Dagens Gästkrönikör: Treasures from heaven.

Klockan 8.00 var det dags att hoppa upp ur sängen. Så trött man känner sig efter att ha varit uppe flertal gånger under natten för att ta hand om dom små trollen ( barnen) 🙂 .

För att börja med så finns det 5 barn i familjen och 6:e på väg, så ni kan ju tänka er hur det blir när man ska försöka få alla att göra sig redo i tid. Långa köer till duschen, strykbrädan och till kylskåpet. Kl 10.20 ska vi sitta i bilen för att hinna till kapellet kl 11.

Det verkar som om det är stress på hög nivå men med en underbar hustru vid min sida känns det som om man klarar allt. Trots allt detta som händer runt oss så känns det skönt att veta att vi snart ska ladda våra andliga batterier som ger oss kraft och styrka för att kunna klara av veckan som kommer och de olika prövningar som står för dörren.

Det känns underbar var gång man kommer till kapellet och blir omfamnad av våra kära vänner och bekanta som i kyrkan vi kallar för ,” våra syskon” . Det är en fin och ärlig kärlek ” en för alla, alla för en”.

Jag hade förberett en lektion för prästadöms kvorumet, Lektionen handlade om sann omvändelse. Den anden som fanns under lektionen är den som laddar mitt batteri för att sedan kunna vara till hjälp för de behövande.

Höjdpunkten under dagen är när vi får ta emot sakramentet då vi får tillfälle att förnya de förbund som vi gjorde med Herren när vi gick ner i dopets vatten. Vi ska minnas honom och vi blir lovade att ha hans ande hos oss, vilken glädje, vilken gåva!!! Plus i kanten var att se min son dela ut sakramentet på ett vördnadsfullt sätt. Vilken glädje det är för oss föräldrar att se sina barn mogna andligen och som goda medborgare.

Efter alla mötena i kapellet så brukar barnen komma fram till mig och säger att dom är så hungriga 🙂 . Det brukar vara så att på söndagarna efter mötena så blir man så hungrig, det kan jag intyga. Då blir det att snabba sig hem för att äta en god middag tillsammans för att även ladda våra fysiska batterier.

 

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Äktenskapet, Familjen, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s