Bloggen besöks av svenska myndigheter, militär och politiska partier

gnuwhite_1_Visst är det intressant när bloggen får besök av svenska myndigheter, militär och politiska partier? Nu är det ju inte alla IP-adresser som är registrerade av Creeper, men en del i alla fall.

Jag gissar att det är en del av deras fasta IP-adresser som är registrerade, men inte alla. För det går ju att läsa bloggen från läsplattor och telefoner också. Bloggen är med andra ord inte helt osynlig längre, och det är ju kul.

Skatteverket vill nog kolla om bloggen har annonser. Duktigt av dem. De håller koll. Det tog inte mer än några timmar från det att jag aktiverat Bloggportalens räknare och bloggen syntes i deras 50-lista. Snabbt gjort av Skatteverket. Fast tyvärr – det finns inga pengar att hämta från annonsintäkter här, för jag vill inte ha några annonser. Jag vet ju att det sitter några på Skatteverket som kollar bloggarna på nätet, så de var duktigt snabba när bloggen väl syntes på Bloggportalen.

Sen verkar det som om svenska myndigheter, militär och politiska partier läser lite vad som helst här på bloggen. Alla har ju lite olika smak beroende på vem det är som läser. Hoppas att de finner något som passar just dem. Vi vill ju att bloggen ska vara till för alla, oavsett viken bakgrund man har. En del saker är mera lättläst, medan annat kan man behöva spendera lite mer tid med.

Kära svenska myndigheter, militär och politiska partier – återkom gärna fler gånger på besök här hos oss. Ni är alltid välkomna 🙂

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Offentligt arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s