Vargar i Eden

vargVi har tidigare berättat om, Reza Dehban, medlem i en Stockholmsförsamling, som arbetar som stuntman och bl a agerat stunt i The girl with the dragon tattoo, vilket vi har skrivit om här på ML.

Reza har nu gett sig på filmproduktion och har gett ut en sk. pilotfilm för att dra till sig intresserade som kan tänkas vilja delta i finansieringen av filmen.  I filmen finns inslag av både kriminalitet och hedersvåld, vilket Reza har god kännedom om.

Själv rekommenderade jag honom en annan medlem i kyrkan i Stockholm som agerat skådespelare i teve och har ett förflutet inom mc-gäng och nazistkretsar. Jag drar mig till minnes att det fanns skådespelare med kriminell bakgrund i Snabba cash. Kanske kan det vara en tillgång i en film som denna?

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Filmer, Högtider och evenemang, Konstnärlig verksamhet, Media, Personporträtt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vargar i Eden

 1. Mormonlady skriver:

  Nu har Reza klippt i filmen och allt blev mycket mycket bättre. En pilotfilm är ju inte en färdig film, och filmmakaren (i detta fallet Reza) har alla möjliga chanser att få tips och feedback för att kunna göra en riktigt bra film. Det är nog många med mig som håller tummarna för filmen. Och som sagt, en riktigt riktigt bra titel på filmen har han redan. Kunde inte bli bättre där.

  Gilla

 2. Mormonlady skriver:

  Hoppas att finansieringen ordnas. Pilotfilmen känns en aning seg, lite för långsam i tempot. Det borde kunna ordnas om den klipps lite. Sen förväntar man sig lite mer action nuförtiden i filmer överhuvudtaget.

  Jag märker själv på hur jag reagerar då jag ser äldre filmer mm på tv. Jag blir lite otålig och har svårt att koncentrera mig och hålla kvar mitt intresse.

  Det bästa är ju att det är en pilotfilm, dvs inte en färdig film. Mycket kan ändras, allt för att fånga publikens intresse.

  Hoppas att filmen blir av, för man kan sälja in den nästan bara på dess namn, Vargar i Eden. En mycket bra titel. Man förväntar sig slagsmål, biljakter, lite heta scener, svartsjuka, en och annan explosion mm. Kommer man få se det kanske? Hoppas det 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s