EDCUtah – Information om Utah

edcUTAHEDCUtah startades 1987 som en privat, ideell organisation, som arbetar med statliga och lokala myndigheter och det privata näringslivet för att locka till sig konkurrenskraftiga företag med högt värde som vill växa, och sporra utvecklingen och expansionen av lokala Utah företag. EDCUtah arbetar i partnerskap med många offentliga / privata organisationer.

På denna webbsida så kan man få veta allt viktigt om Utah, statistik och annat som kan vara värt att veta. När EDCUtah hittar nyheter på nätet om Utah som är bra att få veta, då lägger de upp en länk om detta så att man kan själv hitta informationen.

Denna webbsida är bra eftersom anti-mormoner har en förmåga att slänga skit efter mormoner och hänvisar då till Utah som stat. Då kan det vara bra att kunna få lite mer fakta att bemöta anti-mormonernas argument.

http://edcutah.org/index.php

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Offentligt arbete, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s