Presentation av mormoner

introduction to mormonsMormonkyrkan har skapat en serie videos för att tillhandahålla en introduktion till kyrkan, dess medlemmar, och dess olika program och organisationer. Denna typ av inledande information har ofta efterfrågats av företrädare av media och allmänheten då de har blivit mera bekant med kyrkan de senaste åren.

http://www.mormonnewsroom.org/article/mormon-introduction-videos

Videon nedan visar hela serien, 12 YouTube-videos.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Äktenskapet, Familjen, Frälsning, Genealogi, Hjälpverksamhet, Joseph Smith, Kyrkans historia, L&F, KP, Livet som mormon, Mission och evangelisation, Mormons bok, Profeter, profetior, Samhällsfrågor, Sexualitet, Skrifterna allmänt, Tempel, Teologi, Utbildning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s