Reklamfritt.se

Är du trött på all reklam som du får i brevlådan? De flesta är det. När det gäller telefonförsäljare så fungerar NIX-registret för privatpersoner bra, men våra brevlådor är fulla av reklam. Speciellt nuförtiden då man kan läsa om reklamerbjudanden på nätet så finns det ingen anledning till att få sin vanliga brevlåda full med papper. Det är miljöförstöring och kan bespara många träd från att få ett kortare liv.

Vill man bli av med den oadresserade reklamen i brevlådan så klistrar man en lapp med ”reklam – nej tack” på dörren eller brevlådan. Det ska respekteras, och fungerar på det stora hela.

En sak som kan vara svår att bli av med, det är adresserad direktreklam. Den slinker ned i brevlådan ändå tyvärr även om man har dekalen, så om man vill bli av med den så måste man jobba på lite mer. Jag har hittat ett ställe där man kan bli medlem och de fixar det mesta, och det är Reklamfritt.se

Man blir lätt medlem  och kan då bocka för vad för slags reklam som man vill slippa. De skickar en dekal som man kan sätta upp på dörren eller brevlådan, och de skickar meddelande till berörda parter om att man inte vill få reklam. Via dem så kan man bli av med nästan all adresserad direktreklam också. Det är bara att bocka för rutorna och trycka på en knapp. Enkelt.

Och skulle man vilja bli av med reklamen från vissa envisa företag som man är kund hos, eller lotterier man vill undvika som medlem i Jesu Kristi Kyrka (mormoner håller inte på med spel och gambling), exempelvis PostkodLotteriet och Miljonlotteriet så bockar man för detta också. Reklamfritt.se fixar allt. Det brukar ta ca tre månader innan allt får effekt. Som medlem i kyrkan så vill vi inte hålla på med spel eller gambling, så det är ju en lättnad att kunna slippa dessa utskick som kommer ofta i brevlådan. Varför bli frestad i onödan? SWEDMA finns också, men man får mer hjälp av Reklamfritt.se faktiskt.

Det kan ju ibland vara besvärligt att bli av med alla dessa erbjudanden om att låna pengar, och dessa erbjudanden kommer för det mesta via den adresserade direktreklamen. Så visst är det skönt att kunna slippa dessa erbjudanden? Om man har en dålig ekonomi så kan det kanske vara frestande att låna pengar, och om erbjudandena kommer i brevlådan så är det lätt att nappa på dem.

En del har skickat tillbaka lotterireklamen till PostkodLotteriet och Miljonlotteriet och skrivit ”Åter avsändare” och det har fungerat ibland, men säkrast är ha en reklamspärr.

Det här inlägget postades i Alla inlägg, Ekonomi, Samhällsfrågor. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s