Generalkonferens 31 mars – 1 april

Då var det dags för vårens generalkonferens igen. Åter igen får vi som medlemmar i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga ta del av inspirerade budskap av kyrkans ledare i Saltlake och vacker musik framförd av tabernakelkören.

Första presidentskapet inbjuder alla kyrkans medlemmar att delta i den den 180:e årliga generalkonferensen som kommer att hållas i Salt Lake City, Utah lördagen och söndagen den 31 mars – 1 april 2012.

Inspirerade budskap kommer att ges av första presidentskapet, medlemmar i de tolv apostlarnas kvorum och andra generalauktoriteter och generalämbetsmän.

Live ljud- och videoströmmar kommer att finnas tillgänglig från [kyrkans hemsida]. Du kan också hitta aktiviteter för barn att hjälpa dem att dra mer nytta konferens.

Du kan också se/lyssna på konferensen via Mormon Channel i iPhone, iPad, Blackberry, Android, etc.” (Källa: Jesukristikyrka.se)

Nedan några roliga klipp från generalkonferensen våren 2011.

http://conferencecountdown.blogspot.com/

Om gunneltroberg

Dikter, texter, mat, musik och allt annat som gör livet levbart.
Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Mission och evangelisation, Offentligt arbete, Profeter, profetior. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s