Finna tro i Herren Jesus Kristus

Ibland blir en del möten extra fina, och det blev mötet i Ontario i Kanada. Ledare från mormonerna, katolikerna, pingstvännerna och lutheranerma, träffades den 31 januari på ett möte vars tema var: ”Finna tro i Herren Jesus Kristus”.

Prästen i den katolska kyrkan hade hoppats på att det skulle komma ca 100 mötesdeltagare, men det blev fler än 350. Det var präster, pastorer, och medlemmar från de olika kyrkorna som samlades hos mormonerna.

Talarna från de olika kyrkorna fick möjlighet att tala om just sitt sätt att finna tro i Herren Jesus Kristus, och det blev möjligt för deltagarna att fråga talarna efteråt under en ”fråga-och-svar”-stund. De flesta deltagarna stannade kvar efter mötet då det bjöds på förfriskningar. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Ekumenik, Mormoner är kristna, Samfund, kyrkor och religioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s