Messias tillkommelse

Messias tillkommelse. Det är många som väntar på Messias. Kristna gör det förstås, men också muslimer och judar. De tossiga muslimska terroristerna gör det, och de gör sitt bästa för att förbereda världen på hans ankomst genom att inge människor fruktan. De ser det som att de är Guds redskap och alla människor ska känna gudsfruktan. Judarna förbereder sig också på Messias ankomst. De samlar in massor med pengar. De planerar ett jättetempel i Jerusalem där kristna, muslimer och judar kan tillbe. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Samfund, kyrkor och religioner, Tempel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s