Skilsmässa

En av mina vänner från förr dök upp. Hon har hittat en ny man och flyttat efter mer än 20 års äktenskap. De blev aldrig ovänner och bråkade inget heller. Hon tycker om att gå ut och dansa och det gör inte han. Så hon gick på danskurser i bugg, foxtrot och allt sånt där, och gick sen ut med väninnorna och dansade ett par gånger i månaden, förutom danskurs en gång i veckan. Åren gick och hon hade en längre tid känt sig deppig då jobbet var otrivsamt. Det enda roliga var dansen. Hon fastnade för en dansant man som var bekantas bekant, dvs inte helt okänd. Nu har de bott ihop i ett tag. Jisses, för om det var någon som jag trott kunde ha dragit iväg så var det hennes ex-man. Han är jättetrevlig, och de är fortfarande vänner. Det blev slut pga att han inte ville gå på danskurs med henne. Dans betyder mycket för henne. Jättetråkigt med skilsmässa. Jag tror att exet hade följt med om han förstått konsekvensenav sitt beslut. Hon är inte religiös, men vet om att jag går i Mormonkyrkan. Jag skulle så gärna vilja bjuda med henne på något i kyrkan någon gång.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s