Otrohet

När jag läser om vad reportern Karin Ahlborg får vara med om i dejtingdjungeln, så kan man bara konstatera att precis så här är det i Sverige idag. Det är meningen att man ska träffa singlar på dejtingsajterna, men männen är väldigt ofta redan upptagna och tänker fortsätta att vara det. Det är inte lätt för en singel kvinna att hitta en man som verkligen är ledig. Männen är öppna med att de redan är upptagna och att de söker en älskarinna. Männen är även snabba med att vilja inleda ett förhållande. Detta är vanligt i Sverige då 1,2 miljoner svenskar sitter vid datorn och raggar. Dyrt är det också då det kostar ca 300-500 kr/månad, och man binder upp sig för minst 3 månader. Det första jag tänker på är bigami och varför folk som håller på så här ändå trakasserar mormoner. Det andra är avgiften som dejtingsajterna tar. Den avgiften plus ett krogbesök är vad medlemmar i Mormonkyrkan betalar i tionde, och det handlar ändå bara om 10-20% av alla som betalar. Dejting är gratis i Mormonkyrkan.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Ekonomi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s