Belöning

Jag förstår inte varför de som varit i klammeri med polisen senare ska bli promotade som folkkära av massmedia. Är det någon slags gräddfil för folk för att snabbt ta sig fram och bli kändis. Sedan, då de blivit kändisar, då erbjuds de intressanta välbetalda jobb i kändisbranschen. Det är så absurt. Varför inte premiera de skötsamma istället? Är de för gråa och tråkiga måntro? Måste man hålla på med missbruk för att få inträdesbiljett dit? Inte undra på om folk inte har lust att sköta sig längre. Folk vill ju bli kändisar, och de vet hur man blir det. Jag blir aldrig någon kändis, passar inte för det. En medelålders tant som varken slåss, svär, knarkar, dricker sprit, röker, vänsterprasslar eller något annat, är ganska tråkig. Jag har aldrig tjänat på att vara ordentligt. Man får inte jobben som är bra betalda då. Jag är faktiskt väldigt fattig när det gäller materiella tillgångar. Den stora majoriteten av medlemmarna i Mormonkyrkan i Sverige är låginkomsttagare.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Filosofiska tankar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s