Dubbelanslutning inom frikyrkan

Det kan kallas för korsbefruktning detta att vara medlem i mer än en kyrka. Det är mycket vanligare än man tror, och det är många av kyrkopolitikerna som egentligen är medlemmar i frikyrkor fastän de har en fot inne i Svenska Kyrkan också (det går inte att vara kyrkopolitiker om man inte är medlem i Svenska Kyrkan också). Oavsett om man från början är medlem i Metodistkyrkan, Pingströrelsen eller någon annan kyrka, så kan man känna sig hemma överallt. Det är samma Gud Fader, samme Jesus Kristus, samme Helige Ande. De frikyrkliga brukar vara lite mera frimodiga i sin bekännelse och vågar berätta för andra om den. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Samfund, kyrkor och religioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s