Vita kläder

När jag tittar i tidningen Dagen idag, så slår det mig att de där vita kläderna som katolikerna har på sig på bilden, de har jag sett på ett annat ställe. I Mormonkyrkans tempel. Tro det eller ej. Men nu känner jag att jag är tvungen att visa de fina tempelkläderna som vi har på gudstjänsterna där, eller som en katolik hade sagt, på mässan. Det är roligt när man känner igen saker och ting hos andra. För visst är det vackert med de fina kläderna? Alla mormoner har vita kläder i Mormontemplet, inte något annat. Det känns sakramentalt och heligt, och är en mycket speciell upplevelse att få vara med om. Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Samfund, kyrkor och religioner, Tempel, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s