Vårt behov av mirakel

Sebastian Herrey är 23 år och har vunnit flera priser på filmfestivaler runt om i världen. Sebastian är medlem i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, mera känd som mormonernas kyrka. Som 19-åring valde han att resa till England som missionär i två år, och där blir han misshandlad men upplever under misshandeln en kraft som ger honom styrka att fly därifrån. Han klarar sig utan några allvarliga skador men händelsen förändrade hans liv. Sänds på lördag kl. 18.15 i P1. Lyssna på webben nu Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Mission och evangelisation, Personporträtt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s