Mormoninformation

Det har blivit lättare att få information om Mormonkyrkan numera. Detta kan man tacka internet för. Allt mer och mer material läggs ut på nätet, och de gör det så fort de hinner. Det finns ett gäng dataproffs i Mormonkyrkan som är anställda för detta. Det finns så mycket material utlagt, så den som är intresserad av en eller annan anledning, kan hitta mängder att läsa, lyssna eller titta på. Böcker, tidskrifter, magazin, radio, tv, video och mycket annat. Nu när många har tillgång till dator, så kan man sitta i lugn och ro hemma och surfa runt bland allt. Det är därför som jag har samlat en hel del länkar på högra sidan av min blogg. Alla länkar går inte till Mormonkyrkans egna sidor, utan mycket görs också av medlemmar, och ett par länkar görs av icke-medlemmar. På YouTube-länken kommer man till kyrkans tv-kanal där nytt material ofta dyker upp. BYU-tv är universitetets tv-kanal där man inte bara kan se dagens program utan även tidigare sända program.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Kyrkan utvecklas. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s