Läsare är glada

Läsarna i Dagen har avslöjat sina primitiva känslor nu. Skadeglädje. Socialdemokraterna tappar alla sina mandat i Tierp-Söderforsförsamling. Partiet missade att anmäla listan i tid och pga detta finns inga socialdemokrater att rösta på den 20 september. Socialdemokraterna är väldigt olyckliga, och läsarna är glada över deras olycka. Vad tråkigt att det blir så här. Detta är ett bra exempel på varför jag inte förstår mig på Kristdemokraterna för det mesta. Man ska inte blanda ihop religion och politik, och det finns egentligen inget behov av ett kristet parti. Lika väl som man skiljde kyrkan från staten år 2000, så ska inte partier vara religiösa. Det blir inte bra då. Jag blir så ledsen över Dagenläsarnas skadeglädje. Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Offentligt arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s