Trevlig söndag

Artighet är alltid positivt, och det är fint att få höra orden ”ha en trevlig söndag” från någon, vare sig det är någon man känner eller ej. Även orden ”ha en bra dag” känns fint, och kan lysa upp en annars så grå dag. Jag försöker komma ihåg att säga något sådant eller liknande, för man vet aldrig egentligen i vilken situation andra befinner sig i. Man kan gissa, och ibland har man en hum om saken, men vi människor har själsliga djup inom oss som vi kanske inte helt förstår själva. Att få höra några positiva ord, få en kram eller ett leende, kan göra att man orkar med sin dag. Man orkar en dag till. Jag berättar inte för mina vänner att jag gråter varje dag för att jag saknar pappa. Han är död och jag skulle så gärna vilja höra hans röst igen. Dum som jag var, så spelade jag inte in något. Det finns ingenting att lyssna på. Bara saknaden av en älskad pappa. Jag påminner mig om att vi får ses igen, även om jag inte vet när. I nästa tillstånd. Vi behöver bra dagar.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s