Populär

En sak är säker i alla fall, man blir inte mormon för att bli populär. Det är kanske därför som de flesta mormoner väntar med att berättat de är medlem i Mormonkyrkan. Jag tror att vanligt folk egentligen ganska bra klarar av att man inte dricker kaffe och så, eller inte svär (förhoppningsvis). Men det stora problemet är nog det här med celibat. Klart att man blir respekterad, men egentligen så undrar folk hur man klarar sig utan, för vanligt folk behöver det ganska ofta. Vad ska man säga … Väck inte den björn som sover. Det handlar mest om en vana, och det gäller att ha rutiner så man inte hamnar i situationer man har svårt att klara. Här i Sverige så är det ovanligt med celibat, men det blir mer vanligt pga invandringen i Sverige. En sak är säker i alla fall, man längtar efter att hitta sin själsfrände jättemycket. Det blir jätteviktigt då, annars fungerar det inte.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s