Gå ur kyrkan

Jag har undrat varför anti-mormoner hela tiden blir så upprörda över tanken på att om en medlem i Mormonkyrkan vill gå ur kyrkan, då måste han göra det genom att ansöka om detta skriftligt och sedan personligen lämna in det till biskopen. Det är biskopens uppgift att utröna orsaken till det hela. Jag begriper inte varför någon tycker att det är konstigt, då katolikerna gör lika dant. Anti-mormonerna vill insinuera att detta är ett underligt beteende, när det snarare är extremt normalt. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s