Älska sina fiender

När jag läser vittnesbördet av Renee Olson, en svart amerikansk kvinna som bor i Atlanta, Georgia. Hon var baptist och arbetade som certifierad anti-mormon lärare hos Sydstatsbaptisterna i Atlanta. Hon gjorde stor succé på FAIR’s årskonferens 2002 då hon hade blivit mormon. Hennes syn på mormonerna hade förändrats genom åren, och så småningom blev hon döpt i Mormonkyrkan. Hon arbetar numera som dövtolk och är koordinator på webbsidan http://www.blacklds.org där man även hittar hennes vittnesbörd … För mig är det är lätt att förstå att om man älskar Jesus väldigt mycket, och man är mycket anti-mormon, då finns det alltid en risk att man byter läger och går till Mormonkyrkan. Jag begriper det, för jag ville själv bli medlem i Mormonkyrkan. Läs mer Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Mission och evangelisation, Missuppfattningar, Personporträtt, Samfund, kyrkor och religioner, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s