Ny tempelpresident för templet i Stockholm

PAUL KENT OSCARSON, tillhörande Ensign 2:a församling, Salt Lake Ensign stav, har kallats som president för templet i Stockholm Sverige. President Oscarson har tidigare tjänat som president för Sverigemissionen Göteborg, samt som stavspresident, rådgivare i stavspresidentsskap, biskop, grenspresident, högprästerna gruppledare, söndagskollärare. Han har nu pensionerats från sitt arbete som ansvarig för köpcentrum. Han föddes i St. Louis, Missouri, son till Roy Wilhelm och Vera Brown Oscarson. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Personporträtt, Tempel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s