Att vänta

Det är inte så ofta som bönesvar kommer på en gång. Det kan ta en vecka, 20 år eller ännu längre. Ibland så känns det som om hela livet går ut på att vänta. Man väntar på bönesvar, vänner, jobb, tv-program och annat. Men som kristen så väntar vi också på Jesus, på när han kommer i härlighet, hans andra tillkommelse. Ingen vet när detta tillfälle sker. Vad ska folk tänka och tro då? Och vad kommer de att ha för tankar om att han är jude. Visserligen en radikal, och vad ska vi säga, rebellisk jude. Kommer han att känna igen sig?

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s