Herrens nattvard

En viktig stund under gudstjänsten är att få ta Herrens nattvard. I Mormonkyrkan kallas det för att ta sakramentet. Det är en mycket mycket fin stund då vi alla sitter andaktsfullt tysta och ber, och där tänker vi på Jesu Kristi lidande, död och uppståndelse, på Jesu försoningsverk och att vi är så oerhört tacksamma för frälsningsgåvan. När jag var riktigt sjuk för ett tag sedan så hamnade jag på isoleringen på infektionskliniken. Där blev jag ompysslad men var tvungen att vara på rummet. Fast jag fick ta emot besök. Så gissa om jag blev glad när medlemmar kom från kyrkan på besök. Jag hade nästan besök varje dag, så tiden gick fort. På söndagen dök missionärerna upp på eftermiddagen och gav mig en fin present, de hade med sig bröd så jag kunde få sakramentet om jag ville. Klart att jag ville det! Raskt så hittade vi mitt glas och fyllde på med kranvatten. Sedan välsignade missionärerna vattnet och brödet. Vad tacksam jag var för denna stund. Jag älskar Jesus! Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Hjälpverksamhet, Livet som mormon, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s