Bloggvett

Om och när jag skriver en kommentar hos andra, så skriver jag respektfullt. Jag skulle aldrig komma på tanken att svära, vara ohövlig eller skriva nedlåtande saker. Ändå är det så att jag och andra blir en måltavla för andra kristna som inte har exakt samma teologiska tolkning som jag och andra har.

Har ni hört kristna svära och säga fula och provocerande saker? Jag har hört kristna från andra samfund säga saker som skulle få deras präst eller pastor att rodna generat. Ibland så undrar jag vad de håller på med för gerilla-taktik. Var finns den Helige Andes frukt i deras liv när de beter sig så?

Oavsett om de accepterar det eller ej, så rent religionsvetenskapligt är Mormonkyrkan ett kristet samfund med en alternativ bibeltolkning, och inte en sekt.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Bloggregler. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s