Bloggkommentarer

Det har kommit ett antal bloggkommentarer som är riktigt otrevliga och förstör stämningen i min dagbok. Jag inser att jag behöver påminna om bloggvett nu. Denna blogg är positiv till Mormonkyrkan och de som hittar hit ska kunna känna det. Kommentarer ska vara personliga, någorlunda korta och skrivna på svenska, med andra ord inga predikningar eller agitation. Inga svordomar eller liknande är heller ok, utan den som vill kommentera gör det på ett korrekt sätt. Om kommentarerna är vänliga så släpper jag igenom dem naturligtvis. Om det är anti-mormoner och ovänner till Mormonkyrkan, så förväntar jag mig att de har en egen blogg med möjlighet för andra att kommentera, och de i första hand skriver inlägg om allt de har på sitt hjärta där. För om en anti-mormon ger mormoner och andra neutrala personer möjlighet att skriva hos sig, då är det demokrati. Varför ska jag släppa igenom kommentarer från anti-mormoner, om de inte ger mormoner samma rätt? Svårförståeligt!

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Bloggregler. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s