Kristdemokraterna

Det är nog en och annan som funderar på varför jag är medlem i Socialdemokraterna, trots att jag inte håller med om allt. Varför är jag inte med i Kristdemokraterna istället, tro? Jo, det finns EN enda orsak. Det dräller av anti-mormoner och ovänner till Mormonkyrkan där. Så det går bara inte för mig, åtminstone inte förrän de lägger av med att förfölja Mormonkyrkan och deras medlemmar. För det är tyvärr så, att de allra flesta aktiva kristna i frikyrkosverige sympatiserar med Kristdemokraterna. Mormoner vill tro alla om gott och håller troget fast vid dem också. Men jag kan bara inte. Politiker i Kristdemokraterna och Folkpartiet är inte precis vän med Mormonkyrkan. Se efter själva vad deras politiker gör. Jag håller inte med Socialdemokraterna när det gäller synen på abort och äktenskap. Jag kunde nästan lika gärna rösta på Moderaterna, men de glömmer de mest utsatta människorna. Så just nu gillar jag Socialdemokraterna aningen mer än Moderaterna. Men jag undviker Kd och Fp.

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Livet som mormon, Offentligt arbete. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s