Bibeltolkande alternativ

Om man läser grundläggande religionsvetenskap så stöter man på ”Från kyrka till wellbeing: handbok i kyrkokunskap” av Carl Eber Olivestam (teologie doktor), Mimmi Eriksson, Stig Lindholm (Lund, Studentlitteratur, 2002 (tr. 2007)). Där beskrivs Mormonkyrkan som ett Bibeltolkande alternativ, och inte som en sekt (s 296, 312). Mormonkyrkan finns inte med på EU’s lista över sekter alls, se referens längst upp på bloggen under Mormonlady. Trots detta så gör anti-mormon förespråkare allt de kan för att sprida sitt hat. Läs mer

Detta inlägg publicerades i Alla inlägg, Teologi. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s